×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här får JW ett läckert pistol-ace mot Viperio: "Vilken prestation!"

2
Jesper "JW" Wecksell bjöd på en läckerbit i mötet med Viperio.
År 2023 var Eyeballers i särklass Sveriges bästa CS-lag. Början av 2024 har blivit desto tyngre för Svenska Cupen-mästarna som haft svårt att leverera resultat under våren och till följd av det tappat rejält på såväl Valves som CS-sajten HLTV:s världsranking.

I onlinetävlingen CCT Europe, där laget fått en direktinbjudan, har Eyeballers öppnat swiss-gruppspelet tungt med två raka 0-2-förluster mot mouz NXT och Insilio och laget måste nu vinna tre raka matcher för att ta sig till tävlingens slutspel. En liten ljusglimt i tisdagens förlust mot Insilio var iallafall Jesper "JW" Wecksells fina ace i pistolrundan på Overpass där den svenska legendaren på egen hand desarmerade hela motståndarlaget.

— Vilken prestation! utropade den svenska kommentatorn Alexander "rdl" Redl efter JW:s insats.

Se JW:s ace:

Artikelbild: Esportstudion/Twitch och Stephanie Lindgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..