×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW:s hyllning till karrigan: "Älskar mentaliteten"

2
Den svenska stjärnan uppskattar danskens mentalitet.
Världsettan Faze Clan blev ett av de sista lagen att säkra en plats i slutspelet i Majorn i Köpenhamn. I kvartsfinal ställs laget mot tufft motstånd i form av IEM Katowice-mästarna Team Spirit.

När CS-sajten HLTV intervjuade Faze Clans in-game leader Finn "karrigan" Andersen om han föredragit lättare motstånd i kvartsfinalen, något han bestämt sade nej till.

— Om vi vill vinna Majorn måste vi slå Spirit eller MOUZ - varför inte ta ut dem i den första matchen och ta det därifrån? I slutändan bryr jag mig inte om jag är tvåa eller åtta i denna major, så varför skulle det spela någon roll vilket lag vi möter? svarade han på frågan.

Någon som gillar karrigans inställning till tävlingen är den svenska Eyeballers-stjärnan Jesper "JW" Wecksell. I ett inlägg på X skriver JW uppskattande om karrigans svar som han menar utstrålar den mentalitet som behövs för att vinna titlar.

"Älskar den här mentaliteten från karrigan, det här är verkligen mästar-tänket", skriver JW om karrigans uttalande.


Kvartsfinalen mellan Faze Clan och Team Spirit är schemalagd att spelas på torsdag klockan 20:00. Innan dess, klockan 17:00, ställs Cloud9 mot Team Vitality i Majorns första kvartsfinalsmatch.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Stephanie Lindgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..