×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Astralis-legendaren klar för saudiägda laget

1
Världens mest dekorerade CS-spelare är klar för Falcons.
Den danska CS-legendaren Peter "dupreeh" Rasmussen är klar för det saudiägda laget Falcons Esports. Det meddelade Falcons under tisdagen genom inlägg på sociala medier.

Den femfaldiga Major-mästaren ansluter till Falcons för att ersätta 19-årige talangen Mohammad "BOROS" Malhas som bänkades efter att Falcons misslyckats att kvala till vårens Major i Köpenhamn. dupreeh, som tidigare representerat topplagen Astralis och Team Vitality, kommer senast från en sejour i det danska laget Preasy Esport där 31-åringen spelat under våren.

I Falcons återförenas dupreeh med sina forna lagkamrater Emil "Magisk" Reif och Danny "zonic" Sørensen som han spelade tillsammans med i både Team Vitality och Astralis.

Den danska legendaren väntas göra sin debut i Falcons i ESL Pro League vars gruppspel börjar i april.

Falcons är nu:
Marco "Snappi" Pfeiffer
Emil "Magisk" Reif
Pavle "Maden" Bošković
Álvaro "SunPayus" García
Peter "dupreeh" Rasmussen


Artikelbild: Pressbild/Falcons och PGL
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..