×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Världsstjärnan klar för nya danska laget: "Delar samma dröm"

2
Världens mest meriterade CS-spelare har skrivit på för det nya danska laget.
Peter "dupreeh" Rasmussen är klar för det danska laget Preasy Esport. Det meddelar organisationen genom inlägg på sociala medier.

Den femfaldige Major-mästaren ansluter som lagets sista pusselbit inför de stundande öppna kvalen till vårens Major i Köpenhamn. dupreeh värvas som ersättare för Nico "nicoodoz" Tamjidi som häromveckan värvades av Heroic.

"Preasy och jag delar samma dröm; att nå den första Majorn i Köpenhamn någonsin. Jag vill inte låta chansen att åtminstone försöka ta sig dit försvinna. Jag har trots allt spelat ett par Majors och jag kan inte sitta vid sidan av och titta och veta vad som hade kunnat vara", skriver dupreeh om lagbytet i ett inlägg på X.



En intressant aspekt av valet av spelare är att Preasy nu ställer upp en femma utan en dedikerad AWP-spelare. I en kommentar till CS-sajten HLTV säger Preasys coach Daniel "Vorborg" Vorborg att han tror att AWP-bristen inte kommer att drabba laget negativt.

– Vi tror att AWP:n har blivit relativt svagare och hittat en spelstil som är mindre beroende av den. Med det sagt, mot vissa spelstilar är den fortfarande väldigt stark, så vi kommer fortsätta att spela den vid behov", säger han.

dupreeh kommer senast från en kort sejour i Heroic där han hoppade in för att tillfälligt ersätta Casper "cadiaN" Møller under slutet av höstens säsong . Innan dess var han del av det Team Vitality som bland annat vann den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive i Paris.

Den danska 30-åringen är den enda spelaren i Counter-Strikes historia som deltagit i samtliga Major-tävlingar. Han är också den spelare som vunnit flest Major-titlar med sina fem vinster – fyra i Astralis och en med Vitality.

Preasy Esport är nu:
Peter "dupreeh" Rasmussen
Ismail "refrezh" Ali
Thomas "TMB" Bundsbaek
Fredrik "roeJ" Jørgensen
Alexander "Altekz" Givskov

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Preasy

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..