×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Transferrykte: Legendaren kan hamna i saudi-ägda laget

1
En av världens mest meriterade spelare ryktas vara på väg till Falcons.
Det saudi-ägda laget Falcons Esports kan vara på väg att värva den femfaldiga Major-mästaren Peter "dupreeh" Rasmussen. Det rapporterar den danska nyhetssajten Dust2.dk.

Enligt sajten är dupreehs kontrakt med Preasy på väg att löpa ut och 30-åringen ska nu vara på jakt efter ett nytt lag att representera. Rapporterna styrks av faktumet att dupreeh inte spelat matcher med Preasy den senaste veckan då laget istället spelat med Kristoffer "Kristou" Aamand som stand-in.

Falcons å sin sida är också på jakt efter en ny spelare att ersätta Mohammad "BOROS" Malhas som bänkades efter lagets misslyckade försök att kvala till vårens Major. I Blast Premier Showdown spelade Falcons med en inlånad Oleksandr "s1mple" Kostyliev som tillfällig lösning men någon permanent ersättare har ännu inte presenterats.

Om det blir en övergång för dupreeh skulle det innebära att dansken återförenas med sina forna lagkamrater Emil "Magisk" Reif och Danny "zonic" Sørensen som han spelat tillsammans med i både Team Vitality och Astralis.

Artikelbild:
Videokälla:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..