×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Lista: De mest sedda klippen i Majorns Elimination Stage

1
Datorkrascher, fantastiska sprays och galna peeks. Här är de mest sedda klippen från Majorns Elimination Stage.

1. James dator kraschar mitt i den viktiga rundan

Det överlägset mest sedda klippet från Majorns Elimination Stage är tyvärr en situation som inte borde uppstått överhuvudtaget. Vid ställningen 11-11 på Inferno i den sista spelomgången kraschar Ali "Jame" Djamis dator vilket leder till att hans lag Virtus.pro förlorar rundan och sedermera tappar matchen till G2 Esports.


2. Monster-spray från EliGE

Complexity Gaming fick en kanonstart på Elimination Stage och vann två raka bo1-matcher. I lagets match mot Heroic bjöd Jonathan "EliGE" Jablonowski på en riktigt snygg spray som hjälpte hans lag att säkra vinsten i övertid.



3. jL:s galna peek och reaktion

Justinas "jL" Lekavicius har gjort sig känd för att vara en underhållande spelare och i Majorn har han inte gjort oss besviken. I mötet med The MongolZ stod han för en så galen peek att han själv tappade hakan under matchen.


4. HooXi trashtalkar landsmännen

Man får tycka vad man vill om det, men trashtalk är en viktig aspekt av Counter-Strike på högsta nivå. I det här klippet ser vi Rasmus "HooXi" Nielsen högljutt trashtalka sina landsmän i ECSTATIC för att ge sitt G2 en fördel i matchen.


5. b1ad3 visar känslor

Natus Vinceres coach Andrey "B1ad3" Gorodensky är inte känd för att visa mycket känslor. När Navi besegrade rivalen G2 bjöd han dock på ett sällsynt leende — något som fansen uppenbarligen uppskattar att se.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..