×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Se Navi-stjärnans fantastiska reaktion på sin egen sjuka peek

1
Justinas "jL" Lekavicius kunde knappt tro sina egna ögon.
Natus Vincere öppnade Majorns Elimination Stage på bästa möjliga sätt med två raka vinster under torsdagen. I lagets öppningsmatch mot The MongolZ stod dessutom lagets stjärnrifler Justinas "jL" Lekavicius för en av Majorns hittills snyggaste kills.

Det var i den 22:a rundan, vid ställningen 11-10 till Navi, som jL hamnade i en svår situation på B-siten. Inträngd i ett hörn lyckades han peeka och one-tappa motståndaren på ett sätt som fick både han själv och kommentatorerna att tappa hakan.

jL:s fantastiska skott och reaktion uppmärksammades snabbt av flera CS-fans som hyllade spelaren för sitt showmannaskap.

"Detta måste vara ett av de bästa ögonblicken som fångats på kamera som jag någonsin sett", kommenterade Reddit-användaren Dankata2812 klippet.

Se peeken och jL:s reaktion:

Natus Vincere har chansen att säkra en plats i Majorns slutspel senare på fredagskvällen. Laget möter Team Spirit i en match där vinnaren får en plats i Majorns kvartsfinal.

Artikelbild: PGL/Twitch
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..