×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

NiKo rasar efter förödande datorkraschen: "Jävligt pinsamt"

2
G2 Esports-stjärnan höll inte tillbaka.
När G2 Esports besegrade Virtus.pro i den sista avgörande spelomgången i Majorns Elimination Stage hände det som inte fick hända. Vid ställningen 11-11 på den andra kartan Inferno kraschade VP-stjärnan Ali "Jame" Djamis dator mitt i ett avgörande ögonblick på rundan.

Kraschen ledde till att Jame dog och G2 vann sedermera rundan. Rundvinsten gav G2 möjlighet att vinna kartan vilket laget också gjorde och kvitterade matchen. Laget vann sedan den avgörande kartan Ancient och säkrade därmed en kvartsfinalplats.

Efter matchen valde G2:s stjärnspelare Nikola "NiKo" Kovač att försvara turneringsarrangören PGL och istället peka finger mot speltillverkaren Valve som han menar bär ansvar för kraschen.

"PGL är inte den som ska skyllas för krascher, detta har hänt konstant i över en månad. Det är jävligt pinsamt att ha en Major med så många problem och buggar i spelet och för att inte ens tala om bo1s MR12 med den nuvarande ekonomin. Det suger", skriver NiKo i ett inlägg på X och skickar kärlek till Virtus Pro-spelarna.



Se kraschen i spelaren ovan.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..