×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Apeks transferlistar hela laget: "Vi har misslyckats"

1
Tim "nawwk" Jonasson och hans lagkamrater transferlistas.
Tidigare under onsdagen meddelade Apeks att Martin "STYKO" Styk lämnar laget. Nu transferlistas den svenska stjärnan Tim "nawwk" Jonasson tillsammans med hela laget.

I ett pressmeddelande skriver organisationens COO Anders "aNdz" Kjær att laget haft det tufft under det senaste året, där de bland annat åkte ur Köpenhamns Major redan i Opening Stage. Han skriver även att de misslyckats med att skapa ett lag som kan prestera på den högsta nivån.

"Det går inte att förneka att vi har haft det jobbigt efter Paris Majorn. Vi har misslyckats med att skapa ett lag som kan prestera på högsta nivå, och vi ser ingen framtid i laget som det ser ut nu. På grund av det är en övergångslista för hela laget ett svårt men nödvändigt beslut", skriver aNdz.

Apeks främsta framgång tillsammans var under förra årets Major i Paris där de tog sig hela vägen till semifinal. Där besegrades de av Team Vitality som sedan besegrade Isak "isak" Fahlén och Gamerlegion i finalen.

Apeks har transferlistat följande spelare:
Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski
Joakim "jkaem" Myrbostad
Tim "nawwk" Jonasson
Ådne "sense" Fredriksen


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Apeks
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..