×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Mongoliet

Svenska stjärnorna inbjudna till miljonturnering i Mongoliet

1
Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson har blivit inbjudna till Nomadic Masters Spring 2024.
Senare i maj reser reser de svenska CS-stjärnorna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson till Mongoliet. Bleed Esports och Apeks har nämligen blivit inbjudna till miljonturneringen Nomadic Masters Spring 2024.

Där kommer svenskarna att tävla mot Gaimin Gladiators, Lynn Vision Gaming, OG och hemmalaget The MongolZ samt ytterligare två lokala lag som kommer att säkra varsin plats genom kvalspel. Turneringen spelas mellan 28 maj och 2 juni i huvudstaden Ulaanbaatar och har en prispott på 100 000 dollar (cirka 1,1 miljoner kronor).

För hampus del blir detta hans första LAN-turnering tillsammans med Bleed. Under den senaste tiden har laget visat upp en fin form i olika onlineturneringar och har bland annat säkrat en plats till storturneringen Thunderpick World Championship 2024 senare i år.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/PGL
Videokälla: Apeks/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..