×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT om NIP:s starka ekonomi: "Har resurser för ett topp 5-lag"

1
Ninjas In Pyjamas har uppenbarligen pengar att spendera på sitt nya CS-lag.
Det senaste året har varit sportsligt tungt för Ninjas in Pyjamas CS-lag. I slutet av året föll laget till den lägsta placeringen på CS-sajten HLTV:s världsranking sedan rankingen infördes år 2016 och efter att laget misslyckades att kvala till Majorn i Köpenhamn valde ledningen att bygga om laget från grunden.

Trots att de sportsliga framgångarna uteblivit verkar det dock inte som att det råder någon brist på resurser i organisationen. I en intervju med nyhetssajten Pley.gg berättar nämligen Björn "THREAT" Pers att NIP har möjlighet att spendera lika mycket pengar som världens absoluta topplag.

— Sett till hur mycket andra lag spenderar på sina femmor tror jag att vi har resurserna för en topp 5-lineup, säger THREAT och fortsätter:

— Resurserna skulle inte vara begränsningen, det skulle snarare vara vårt dåliga beslutsfattande.

Att NIP har ekonomiska muskler har organisationen visat flera gånger tidigare. År 2021 köpte NIP den danska AWP-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz från Astralis i en affär som då sades vara en av de största i CS-historien.

Artikelbild: Pressbild/NIP

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..