×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Bänkade NIP-spelaren presenterad för nytt lag — innan affären slutförts

1
Någon verkar ha haft lite bråttom att presentera spelaren.
En något förvirrande situation har uppstått rörande den bänkade Ninjas in Pyjamas-spelaren Daniil "headtr1ck" Valitov. Under fredagen presenterades 19-åringen som den ukrainska organisationen B8:s nyförvärv. Problemet? Någon formell övergång mellan lagen har ännu inte skett.

För Fragbite bekräftar Ninjas In Pyjamas esportchef Erik Wendel att affären ännu inte slutförts men att de två organisationerna arbetar för att få till en övergång inom kort.

"Vi jobbar med B8 för att slutföra affären, men någon på B8 verkar vara lite väl taggad och har klickat på post-knappen lite för snabbt", skriver Wendel i en kommentar.


headtr1ck anslöt till Ninjas In Pyjamas i januari 2023 efter att organisationen länge spelat utan en dedikerad AWP-spelare. Året i NIP kantades av frekventa ändringar i femman och laget lyckades inte nå några större sportsliga framgångar med ukrainaren. Efter att headtr1ck bänkats för ett par veckor sedan ersattes han av Artem "R1nkle" Moroz som värvats in från just B8.

Artikelbild: Pressbild/PGL och ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..