×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska duon till CCT-slutspel — gör hampus sällskap

1
Linus "LNZ" Holtäng, Simon "Yxngstxr" Bojie och Hampus "hampus" Poser kommer alla spela CCT-slutspel.
Under helgen spelades matcher i den tredje och fjärde spelomgången i onlinetävlingen CCT Europe Seriess swiss-gruppspel. För svenk del blev det riktigt lyckade resultat då både Hampus "hampus" Poser och Sangal Esports-duon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "Yxngstxr" Bojie lyckades säkra avancemang till tävlingens slutspel.

hampus var först att säkra slutspelsplats efter att hans Bleed Esports vunnit sin tredje raka match i gruppspelet. Laget besegrade Guild Eagles med 2-0 i kartor vilket innebär att laget slutade överst i gruppspelet utan att ha förlorat en enda karta på sina tre spelade matcher.

För LNZ och Yxngstxr krävdes en fjärde match i gruppspelet innan svenskarna säkrade en slutspelsplats. I den fjärde omgången besegrades det ryska laget 1WIN med 2-0 i kartor.

Förutom de tre svenskarna som redan säkrat en slutspelsplats i tävlingen deltar också det helsvenska topplaget Eyeballers i tävlingen. Efter fyra omgångar har laget två vinster och två förluster vilket innebär att laget i veckan kommer att spela en direkt avgörande match om en av de sista platserna i tävlingens slutspel. I skrivande stund är det oklart vilket lag som Eyeballers kommer att få möta i sin sista gruppspelsomgång.

Artikelbild: Kim Andersson, Pressbild/PGL och Pressbild/Metizport
Videokälla: Compass/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..