×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

KRIMZ sabbar debuten för VP:s nya stjärna

1
Fnatic öppnar ESL Pro League med en vinst mot storfavoriterna.
Virtus.pro har varit laget på allas läppar den senaste tiden efter att den anrika organisationen värvat Major-mästaren Denis "electronic" Sharipov från Cloud9. När det var dags för debut för electronic i sitt nya lag blev det dock förlust.

Fnatic
afro, kyuubii, KRIMZ, bodyy, MATYS

Virtus.pro
Jame, electronic, FL1T, n0rb3r7, fame

Debutmatchen mot Freddy "KRiMZ" Johanssons Fnatic i ESL Pro League slutade nämligen 1-2 efter att Fnatic vänt ett 0-1-underläge till seger. VP vann den inledande kartan Overpass med 13-11 men Fnatic vände sedan på steken genom att först kvittera på Vertigo (13-9) för att sedan stänga matchen på Ancient (13-11).

För Fnatic innebär vinsten att laget tar ett stort kliv mot en plats i slutspelet av tävlingen. Lagets nästa match är mot 3DMAX som är schemalagd att spelas på onsdagen klockan 16:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..