×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Virtus Pro värvar Major-mästaren från Cloud9 — debuterar i ESL Pro League

1
Den före detta Natus Vincere-stjärnan är klar för Virtus Pro.
I ett oväntat drag värvar storlaget Virtus.pro 2021 års Major-mästare Denis "electronic" Sharipov från Cloud9. Den meriterade 25-åringen värvas för att ersätta 28-årige Nikolay "Mir" Bityukov i VP:s femma.

I VP ansluter electronic till en erfaren femma som också har erfarenhet av att vinna Majors. Så sent som höstsäsongen 2022 vann Virtus Pro, då under namnet Outsiders, Majorn i Rio med tre av sina nuvarande spelare.

— Virtus Pro är ett topplag. Coren i femman har vunnit en Major för inte så länge sedan, och alla spelare är i sin bästa ålder och redo för segrar just nu", säger electroNic i ett uttalande på organisationens hemsida och fortsätter:

— Jag är exalterad över tanken på att spela med Jame, eftersom han är en av de mest unika IGL:erna i spelet. Kan inte vänta med att anpassa mig till mitt nya lag och börja göra det jag kom hit för – vinna troféer.

electronic kommer att göra sin debut i Virtus Pro under ESL Pro League som drar igång nästa vecka. Samtidigt väljer Cloud9 att dra sig ur tävlingen då organisationen ännu inte hunnit värva en ersättare till electronic. I deras ställe kommer det portugisiska laget Saw att delta.

Virtus Pro är nu:
Ali "Jame" Djami
Jenya "FL1T" Lebedev
Petr "fame" Bolyshev
David "n0rb3r7" Danielyan
Denis "electronic" Sharipov


Artikelbild: Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..