×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Klart: coldzera lämnar Legacy

1
Den brasilianska legendaren står nu utan lag.
Förra månaden förpassades Marcelo "coldzera" David till bänken i det brasilianska laget Legacy. Nu meddelar 29-åringen att han lämnar laget.

Brassen har varit en del av lagets kärna i två års tid och tillsammans har de bland annat tävlat i två stycken Majors, IEM Rio 2022 och Köpenhamns Major tidigare i år. Han har även varit lagets in game-leader under majoriteten av tiden.

"Jag skulle vilja informera alla om att jag inte längre är en del av Legacy-organisationen. Efter två år av mycket engagemang och arbete representerar jag inte längre denna organisation i evenemang och mästerskap", skriver coldzera i ett inlägg.

Till följd av bänkningen har Legacy plockat in Jake "Stewie2k" Yip som stand-in. Om han ses som en långsiktig ersättare för coldzera är ännu inte officiellt.

Den brasilianska legendaren har en välfylld meritlisa bakom sig. Han har bland annat spelat i elva stycken Majors, varav han stod som segrare i MLG Columbus 2016 och ESL One Cologne 2016.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Pressbild/Legacy
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..