×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Transferrykte: Stewie2k kan göra CS-comeback — aktuell för brasilianskt lag

1
Den amerikanska Major-vinnaren kan vara på väg att göra comeback.
Jake "Stewie2k" Yip kan vara på väg att göra comeback på CS-scenen, rapporterar den brasilianska nyhetssajten Dust2.br. Enligt sajten är 26-åringen aktuell för det brasilianska laget Legacy där han under april månad kommer att testspela för att ersätta Marcelo "coldzera" David.

Den 26-årige amerikanen, som är en av Nordamerikas mest meriterade CS-spelare, meddelade i juli år 2022 att han lägger proffskarriären på is för att istället fokusera på en karriär som streamer. Redan i början av förra året öppnade han för att göra comeback på CS-scenen men har inte spelat professionellt sedan han lämnade Evil Geniuses för ett och ett halvt år sedan.

Förutom Evil Geniuses har Stewie2k representerat storlag som Team Liquid, Made in Brazil, SK Gaming och Cloud9. År 2018 vann han Majorn i Boston med Cloud9 och året därpå vann han en Intel Grand Slam med Team Liquid.

Om uppgifterna stämmer kan Legacy ställa upp med följande femma:
Gabriel "NEKIZ" Schenato
Eduardo "dumau" Volkmer
Bruno "latto" Rebelatto
Bruno "b4rtiN" Câmara
Jake "Stewie2k" Yip

Artikelbild: Pressbild/Legacy och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..