×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stewie2k kritiserar gamla laget: "Bryr mig inte ett skit om EG"

1
Coach-drama, svek från lagkamrater och uttråkan — Jacky "Stewie2K" Yip talar ut om Evil Geniuses-situationen.
F.d CS-proffset Jake "Stewie2k" Yip talar ut om sitt misstycke av Evil Geniuses och sveket från lagkamraterna.

Under en livesändning på Twitch pratade Stewie om sitt misstycke till en HLTV-artikel kring profilens karriär där han bland annat besvarar vissa anklagelser mot honom som lagkamrat.

Under ett segment nämner Stewie rekryteringen av stjärncoachen Damien "maLeK" Marcel och beskriver tiden som ett misstag.

- För min del finns det inget tragiskt i min karriär. Det enda misstaget jag känt att jag gjort var att bli ihopsatt med en coach som jag aldrig trott på. Mina kamrater höll mig om ryggen på den tiden, men så fort det gick åt helvete fans ingen där att backa mig, säger Stewie.

- Artikeln säger typ...arvet och tragedin, jag ser inte på EG som en tragedi, det var bara ett misstag för mig. Jag visste redan från början att det var ett misstag, med typ en femma som jag aldrig ville ha, fortsätter Stewie.

Stewie pratar sedan mer om hur han helt enkelt inte saknar CS och att han inte orkar resa över 200 dagar om året till samma ställen utan trivs bättre där han är just nu.

Än en gång nämner Stewie situationen med maLeK och beskriver en mer hotfull relation.

- Den här snubben hotade mer eller mindre med att bevisa att jag rullat över i scrims och sånt, jag vet inte vad jag ska säga. Ni kan fråga vilken av mina f.d lagkamrater eller coacher och de skulle aldrig säga de sakerna som de här snubbarna säger, säger Stewie och fortsätter.

- Skillnaden mellan dessa coacher och den här coachen var typ... Det är som att man typ inte känner en person och han skapar redan massa problem. Jag vill inte ens gå in på det, det är så dumt. Jag bryr mig inte ett skit om vad den snubben tycker, han kan leva sitt liv och jag lever mitt, tillägger Stewie.

Stjärnan fortsätter prata om hur han fick ta emot mycket av skulden från laget men hävdar att allt berodde på maLeK och att lagkamraterna hade gått från att stötta Stewie till att vända honom ryggen.

- Jag bryr mig inte ett skit om EG CS [...] Alla kastade mig under bussen, kommenterar Stewie.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..