×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

m0NESY dedikerar första Major-vinsten till familjen: "Jag är så lycklig"

1
Ilya "m0NESY" Osipov tänker på sin familj under Majorn.
Storlaget G2 Esports fick en bra start på sin resa i Majorn i Köpenhamn. På torsdagen vann laget sin öppningsmatch mot Furia Esports med hela 13-3 på Inferno efter storspel från bland annat lagets AWP-stjärna Ilya "m0NESY-" Osipov.

Efter mötet med Furia valde m0NESY att dedikera vinsten till sin bror och hans nyfödda dotter. I ett inlägg på X skriver m0NESY att han blivit farbror och att han är väldigt lycklig över det.

"Vi börjar med 1:0 och jag vill dedikera den här segern till min bror! Idag föddes hans dotter och jag blev farbror. Jag är så lycklig", skriver m0NESY.


Senare på torsdagen spelade G2 ytterligare ett bo1-möte mot m0NESY:s tidigare lag Natus Vincere. Det mötet blev en jämn historia som Navi till slut vann med 13-11. För G2 fortsätter Majorn med ytterligare en bo1-match under fredagen då laget möter Cloud9.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Skärmbild/X
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..