×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Europa tappar Major-platser efter brasiliansk dominans

1
Det blir färre platser för europeiska lag i nästa Major.
Öppningsfasen av Majorn i Köpenhamn blev inte så lyckad för de europeiska topplagen. Högrankade europeiska lag som ENCE Esports, Apeks och Gamerlegion misslyckades att ta sig vidare och istället knep lag som Furia Esports, The MongolZ och Imperial Esports platser i Elimination Stage.

Att de europeiska lagen underpresterat innebär inte bara färre europeiska lag i nästa gruppspelsfas. Det innebär också att det blir färre europeiska lag i höstens Major i Shanghai, rapporterar CS-sajten HLTV.

Antalet platser som tilldelas de tre olika regionerna baseras nämligen på resultat från den tidigare Majorn. I vårens Major tilldelades Europa hela 17 platser till följd av den europeiska dominansen i Majorn i Paris förra året.

De svagare resultaten i Köpenhamn innebär att det i Shanghai istället blir 14 europeiska platser. De tre tappade platserna går istället till Amerika som får två platser och Asien som får en plats fler än i vårens Major.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..