×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WEG

WEG: Begrip och Abit Strike vinner

1
Två halvskrällar inträffade när WEG drog igång första omgången i gruppspelet idag. Tidigt imorse spelades fyra matcher från de fyra grupperna – och de båda svenska lagen spelade. mTw.ATI mötte Abit Strike, som tidigare visat hög kapacitet. zaffe berättade att han inte underskattade kineserna, men uppenbarligen räckte detta inte till då svenskarna till slut fick ge vika åt Abit Strike med resultatet 7-13.
Den hetaste matchen stod Begrip och NoA för. NoA hade en liten ledning bland bitesmängden i CS-tipset, men slutsegrare blev Begrip som med en halvtidsledning av 10-2 senare kunde vinna matchen med 13-7. För Begrip spelar IsKall, Calippo, RobbaN, f0rest och Tentpole.

Resultat från alla matcherna:

    Project vs. GamerCo – 4-13
    Abit Strike vs. mTw.ATI – 13-7
    Pentagram vs. Evil Geniuses – 13-4
    NoA vs. Begrip – 7-13
Detta sätter mTw.ATI i en knivig sits där en vinst över astralis nästa söndag är nödvändig för ett avancemang. Begrip har å sin sida ett bra läge inför matchen mot kinesiska wNv nästa söndag.

Nästa omgång matcher börjar nästa lördag, där vi bland annat kommer få se det nya 4Kings debutera mot Pentagram.
Källa: GotFrag

104 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 104 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..