×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WEG

Första matcherna i WEG imorgon bitti

1
Imorgon börjar WEG på allvar när de första matcherna spelas. Som bekant är de tolv lagen uppdelade i fyra grupper, och imorgon kommer en match från varje grupp spelas. Båda våra svenska lag har en match var att blicka fram mot. Kartan som kommer spelas är Inferno. Matcherna det gäller är följande:
    Grupp A: Project vs. GamerCo
    Grupp B: Abit Strike vs. mTw.ATI
    Grupp C: Pentagram vs. Evil Geniuses
    Grupp D: NoA vs. Begrip
I den ena matchen med svenska färger möter, som synes, mTw.ATI Abit Strike. mTw.ATI är favoriter men zaffe tar inte ut något i förskott:

– Vi kommer att köra vårt spel då vi inte har kollat in några demos från dom och jag tror det kommer att räcka. Vi har de 3 senaste dagarna jobbat hårt med att få igång taktikerna som vi hade innan att fungera med detta lag med. Enda jag vet om dom är att dom är riktigt skillat lag och att det kommer bli en riktigt tuff match.
Störst antal blickar framkallar emellertid den sistnämnda matchen mellan titelförsvararna NoA, och det nya Begrip som i och med detta gör sin debut. NoA tog ju in quick kort inpå WEG och har därför inte hunnit träna in honom så värst mycket, vilket öppnar matchen något.

Matcherna spelas 07.00 (14.00 lokal tid), men då HLTV-tittande är begränsat till noll bör det inte göra oss så värst mycket. Det ni kan göra redan nu är att satsa på matcherna, vilket kan göras med hjälp av menyn till vänster.

Läs mer om WEG:

75 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 75 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..