×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Tillskott i mustejpsarkivet

1
Ett mustejpsarkiv är kanske en överdrift, men en ganska rejäl samling av mustejpser med tillhörande omdömen och betyg har vi här på Fragbite skrapat ihop. Dels genom vårt musmattetest, men inte minst vårt mustejpstest. Elva styckern är det hittills, men nu är det alltså dags för en liten uppdatering. Tillåt mig presentera, mustejp nummer tolv:
Gamedia Skates

Gamedia Skates är till utseendet väldigt lika en del av sina konkurrenter, men de skiljer sig i övrigt ganska markant från dessa. Gamedia Skates är byggda på en ganska kraftig textilväv som sedan belagts med teflon eller något annat lågfriktions-material, i likhet med till exempel Teflon Tape Regular, Icemat Padgliders, Superskatez och MultiPads Secondary.

Något som är signifikativt för just dessa tejper är att även då de har samma sorts ytskikt som andra tejper hamnar de oftast längre ned i betygslistan. Detta beror på textilväven, som för en känslig mushand är riktigt irriterande. De små trådarna i väven skapar en lätt vibration som både minskar kontrollen och komforten vid användandet. Här skiljer sig Gamedia mest från sina konkurrenter.

Trots att jag studerat både Superskatez, Icemat Padgliders och Gamedia Skates i förstoringsglas hittar jag inga större skillnader i just ytans jämnhet, något som dock min känsliga headshot-hand gör. Gamedia Skates ger ett ovanligt jämnt och fint flyt både på fUnc och Q-Pad, något som jag faktiskt inte väntade mig när jag såg dem för första gången.

Musupplevelesen höjs flera steg, som sagt framförallt på fUnc och Q-pad, som för övrigt fungerat bra med samtliga tolv sorters tejp vi provat, dock inte lika mycket på Icemat. Det är dessutom just detta som hindrar Gamedia från ett riktigt toppbetyg; den dåliga samarbetsförmågan med en Icemat, då det både gnisslar och går trögt. Allmänt bråkigt skulle jag faktiskt vilja säga, då det där sköna flytet man får på en fUnc inte vill infinna sig.

Gamedia Skates kan köpas från Gamedia.se för det mycket facila priset av 60 kronor för en halvmeter.

Betyget då? Jo, det blir överraskande:

8/10


Om vi för in detta i vår sedan tidigare existerande mustejpstabell får vi följande resultat:
  1. Teflon Extreme 9/10
  2. Hyperglide 9/10
  3. Multipads Black Skatez 8/10
  4. Gamedia Skates 8/10
  5. xPerience.se GibGliders 8/10
  6. HLO Skates 8/10
  7. Superskatez 7/10
  8. MaxFPS Skates 7/10
  9. Teflon Regular 7/10
  10. Mouseskatez 6/10
  11. Multipads Secondary 6/10
  12. MultiPads Special 4/10

70 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 70 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..