×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Intervju med diGitaL om xPerience.se och GoL

1
Så här fram mot tolvslaget fick jag tag i diGitaL innan han rusade iväg mot bussen. diGitaL spelar numera i xPerience.se efter att han lämnade GoL i veckan. Innan vi kastar oss över intervjun ska vi kanske summera vad som har hänt.
Efter att GoL splittrades återstår nu endast tre spelare från det ordinarie laget: Souledge, Sydow och erks. Skipper verkar också vara på väg in i laget, om det nu blir ett sådant.

I xPerience.se har man fått två nya tillskott; Hyb och diGitaL. Samtidigt har saMan valt att lämna laget av okänd anledning. Läs vidare om ni vill veta mer om spelarbytena!

xPerience.se | diGitaL

Du och Hyb har idag lämnat GoL och gått med i xP.se, varför?

Jag blev petad från GoL pågrund av diverse orsaker och Hyb lämnade samtidigt för han ville fortsätta spela med mig och han gillade inte hur GoL skötte sina saker. Vi snackade lite med xP och bestämde idag (söndag) att vi skulle börja lira med dem.

saMan har lämnat xPerience.se enligt SEL:s hemsida, varför lämnade han laget?

Kan inte direkt svara på den frågan eftersom han lämnade innan jag gick med i xP.

Ni är nu sju spelare totalt enligt SEL, är det aktuellt att fler kommer lämna laget? Om inte, kommer ni att satsa på en bestämd femma eller variera uppställningen?

Vi har planerat att vi ska köra med en bestämd femma bestående av diGitaL, Hyb, dsn, cArn och NIRee, men vi får se om NIRee är färdig för att satsa på laget i och med att han varit inaktiv så länge.

Vad tror du kommer hända med gamla GoL? Vilka tror du kommer ingå i det nya laget (förutsatt att det blir ett nytt lag)?

Om det blir ett nytt lag så kommer det vara erks, Souledge, skipper, Sydow och någon ny spelare, men jag är inte så säker på att om dom kommer fortsätta över huvudtaget.

I GoL hade du möjligheter att resa till CPL Dallas och CyberXGaming, har du samma möjligheter med xPerience.se? Kommer vi få se er i Dallas och Las Vegas i vinter?

I GoL hade jag denna möjlighet men den togs ifrån mig pga en eller flera personer. Med xP kommer vi bara lira SEL tills vidare och sedan se vad våren hämtar med sig.

Om du jämför xPerience.se med gamla GoL, vilka är de största skillnaderna? Vilket lag tror du har/hade störst potential?

I GoL fanns det en person som drog ner rätt mycket på moralen och tills vidare så ser jag inte att det skulle finnas en sådan spelare i xP så jag tror vi har mer potential än GoL hade då när jag var med.

Tack för att du tog dig tid till den här intervjun. Vill du avsluta med några speciella ord?

Om ni går med i en klan med stora framtidsplaner, kom ihåg att skriva på ett kontrakt.

139 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 139 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..