×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

sNajdan och Hartman till 4Kings * **

1
Just idag, denna regninga torsdagkväll verkar det vara ytterst populärt att byta klan. Inte nog med att team9 i den förra nyheten stuvade om, här kommer ett besked som kanske är en aning mer förvånande.
sNajdan och Hartman, från GoL respektive Caffice, går med i den brittiska toppklanen 4Kings och detta, enligt ett pressmeddelande på 4Kings hemsida, på grund av att spelarna testspelat för klanen och känt att de haft mycket gemensamt med de andra. Uppdateringsstjärna med kommentar från sNajdan kommer inom några minuter.

Laget på sex personer innehåller nu fler svenskar än britter och med norrmannen Dark får vi nog se på det hela mer som ett skandinavisk-brittiskt lag än ett brittiskt lag.
Hartman
sNajdan
Xenon
Dark
Mangiacapra
Harriman


* Uppdatering: sNajdan säger nu till alla er som oroat er att praccandet kommer bli ett av de mindre problemen. Han upplyser oss även om att han och Hartman kommer bege sig till England den 4:e december för att träffa resten av klanmedlemmarna och sedan därifrån resa vidare till cyber X games och CPL Winter.

Anledningen till att han lämnar GoL säger han vara att han har tröttnat på alla ständiga spelarbyten och att han vill spela CS i en klan där det finns spelglädje. Spelarbytena i GoL är inget han vill kommentera, dock uppger han att en spelare blivit kickad samtidigt som en annan lämnat självmant.

Eftersom den här intervjun inte har redovisats som vanligt ska vi nu flika in sNajdans sista ord. En sådan sötsak antar vi nämligen att ni inte vill missa:
Vill passa på o säga ett stort TACK till intel www.intel.com för supporten dom ger oss. Utan dom hadde 4Kings inte vart va det är idag. Sen kan ni även surfa in på www.four-kings.com o kolla runt.
** Uppdatering: Hartman gav oss också sin syn på saken och hans ord kan ni läsa här under:

Tänkte bara säga att jag kommer forstätta lira så många SEL-matcher som möjligt med mina polare, dvs caffice, men att jag också är fullvärdig medlem i 4kings nu så ingen får för sig nåt :=) Sen ville jag tacka för alla sjukt sköna stunder nere på cafet med grabbarna och ägaren. Vill också tacka 4kings för chansen att åka runt i världen.

775 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 775 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..