×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Fragbites FragFilmFilial – Polsk dominans

1
Visst har vi skaffat en snygg header till FragFilmFilialen, jag och RiCH? Tack dr0nt! Vad Filialen sysslar med är de flesta av er säkert bekanta med, vi sätter tänderna i det senaste inom CS-filmvärlden och ger er nyfikna läsare en spark i rätt riktning vad ni bör spana in och inte spana in.

Till recensionerna!

Scar recenserar

Oui – hardcorE is Over
av OUI
Först ut denna tidiga majdag är polacken Oui med en kort men uppmärksammad film. I huvudrollen ser vi Oui själv, som till stor del tar hjälp av hans AWP för att eliminera motståndet, även om de välanvända automatkarbinerna dyker upp titt som tätt.


Efter det ospännande introt sätter fraggandet igång i ruskig fart och mig veterligen måste "Reflected in" med "Michael feat Drut" vara en av de coolaste låtarna att användas i en CS-film på mycket länge. Detta har Oui tagit vara på till fullo och skapat ett par minuter ren njutning. Synd bara att resten av låtvalet är så tråkigt.

Fragsen i hardcorE is Over är något udda. När många nöjer sig med AWP-dubblar slänger Oui ett par tripplar i ansiktet på oss. När de flesta skulle skicka in deras trippelhax med Colt till Veckans klipp visar Oui upp rena hax-ace. Utan att komma med några fusk- eller fake-anklagelser (det överlåter jag åt er) så känns många scener helt enkelt lite FÖR bra i mina ögon. I vilket fall, fragsen är överlag ett nöje att skåda och tillsammans med den häftiga klipptekniken är detta en film ni bör checka in.

Länkar:
Annihilation 2
av Dager

Polackerna fortsätter producera högkvalitativa CS-filmer. Denna gång är det Dager som gjort en uppföljare till hans tidigare skapelse, omåttligt populära Annihilation (som vi recenserade för dryga året sedan). Åter igen handlar det om en mix med frags från några av världens bästa spelare.


Om det är något Dager kan så är det att klippa CS-film. Redigeringen är på absolut topp, även om jag personligen ibland vill ha mer tid på mig att hinna smälta fragsen. Bildkvalitén och spelarpresentationerna är klanderfria och Pendulum-soundtracket sitter som en smäck filmen genom ("OK, what you gonna do..." PANG!).

Då Annihilation faktiskt är ett ganska upptaget filmnamn – vem har inte sett Quake 3:s motsvarighet? – har jag ett bättre förslag till Dager: "Fragbite Highlight The Movie". Tack så mycket, bara att ta emot. Faktum är att inbitna Fragbite-läsare kommer känna igen över hälften av scenerna polacken valt att använda i hans uppföljare. Walles numer ganska gamla men galna AWP-ace på Train och Dev1:s sjuka USP-runda på Dust2 är bara ett par exempel på frags vi uppmärksammat i vårt filarkiv tidigare.

Men nog gnäll. Fragsen är – med eller utan Fragbites hjälp – riktigt bra, gjorda av riktigt bra spelare, mot riktigt bra motstånd. Och för att fortsätta vara tjatig, Annihilation 2 är en riktigt bra film gjord av en riktigt bra filmskapare. Tanka!

Länkar:

RiCH recenserar

Molander Ultimate Victory
av obztruct

En av förra årets svenska höjdpunkter inom CS-film var obztructs bygge vid namn Brothers In Arms, en film som handlade om molander och hollie. Molander var uppenbarligen nöjd nog med filmen för att få sig en helt egen från samma filmskapare.


Snygga frags, snygg redigering och ett skönt tryck är vad molander - Ultimate Victory. Ett snyggt, dock mediokert intro är vad som underhåller dig den första minuten, sedan pumpar det på med halvåret som har gått för molander där han skjuter ner både semi-lag och storheter som fnatic och Virtus.pro.

Tyckte du om Brothers In Arms lär du tycka om den här filmen då den känns ganska lik i helheten, obztruct har verkligen hittat en stil som känns unik och fräsch. För att ladda hem den drygt 6 minuter långa, 160MB tunga filmen är det bara att snegla nedåt!

Länkar:
Det var allt för denna omgång! Förhoppningsvis dröjer det inte allt för lång tid innan vi återkommer med fler utförliga CS-filmsrecensioner åt er läsare. Tips och nya länkar får ni gärna skicka till RiCH eller Scar så tar vi oss en titt!

198 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 198 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..