×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

MYM enda sajten på GameGune

1
Det spanska evenemanget GameGune har som vi tidigare berättat skaffat sig en diger deltagarlista. Ett av lagen som ska delta är norska MYM. Nu kan Fragbite avslöja att samma organisation dessutom har skaffat sig exklusiva rättigheter för att täcka turneringen på plats. Med andra ord kommer det bara att vara MYM som kan få förstahandsinformation om vad som händer i turneringen där MYM:s eget lag spelar.
Flera sajter, däribland Fragbite, väntades innan beskedet besöka evenemanget för att producera bilder, video och intervjuer. Dessa sajter är nu enligt huvudadministratören för GameGune bara välkomna till det vanliga LAN-området, och inte turneringsområdet.

Enligt uppgifter till Fragbite så har MYM inte betalt något för sin exklusiva tillgång till turneringsområdet utan har fått det av andra anledningar.

Sammanfattningsvis kommer alltså förmodligen inte Fragbite – eller någon annan sajt – att kunna uträtta någonting på plats på GameGune, så för bilder, intervjuer och video från Bilbao hänvisas ni till MeetYourMakers!

77 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 77 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..