×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

NiP, fnatic, SK och Begrip till GameGune *

1
Om en månad äger det spanska evenemanget GameGune rum i Bilbao. Sedan tidigare är det känt att SK ställer upp i turneringen, och nu har vi även fått bekräftat från både NiP och fnatic att de kommer att bege sig till Spanien för att försöka få en del av de 22 500 euro som ligger i potten.
– GameGune ska vi till men sen efter det har vi inte riktigt bokat in någonting. Vi har snackat om WEG men det verkar vara invite och vi har inte fått någon än, så vi får se, kommenterade miniw NiP:s planer i sommar.

Archi berättar att fnatic också har bokat in GameGune, men inte har några planer utöver det. Med andra ord tycks inget av de två lagen ha fått några inbjudningar från WEG än så länge. För fnatic väntar dock ESWC.

Begrip är möjligen också på väg till Spanien, men organisationen har som bekant en mycket striktare budget än Sveriges tre andra topplag.

– Vi håller på att kolla med sponsorer och så men vi vill gärna åka till Spanien och GameGune. Men vi vet inte hur det blir just nu, säger GeT_RiGhT från Begrip.

Sedan tidigare har bland annat 69N-28E, Mousesports och mibr varit uppskrivna för evenemanget. Enligt SK kommer dessutom MYM, Virtus.pro och x6tence att delta. GameGune ser ut att kunna bli en av årets hetaste turneringar. De mest namnkunniga lagen som deltar är:
SK
NiP
fnatic
Begrip
69N-28E
Mousesports
mibr
MYM
Virtus.pro
x6tence
dignitas
mTw
lansports-exotic
redCode.X-fi
Dimension4
emuLate
Global Gaming
Ideal Gaming
ZYKON
* Uppdatering: Även Begrip har meddelat att man kommer åka till evenemanget eftersom sponsorerna löst den ekonomiska biten för laget.
– Flera av våra sponsorer är så pass nöjda med våra senaste resultat så de börjar öppna plånboken, sade Begrips ägare individ.

104 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 104 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..