×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tentpole och face erbjudna plats i NiP *

1
Enligt ihärdiga rykten har NiP erbjudit två av Begrips spelare ett lagbyte. NiP gjorde sitt premiärframträdande i helgen då man spelade SEC-kval på Playz i Stockholm. Man lyckades dock inte vinna någon bana på evenemanget, och var tydligt underlägsna i matchen mot fnatic, även om man faktiskt pressade SK lite (resultat). Begrip placerade sig senast fyra på SHG Open och etta på OptoLAN (nyhet).
rakaka har fått tag på en kort kommentar från Begrip-managern individ, som bekräftar att två Begrip-spelare fått ett erbjudande av NiP:

– Det stämmer att 2st kommer förmodligen att gå till nip men inget är klart än. Hoppas att övergången kommer att ske på ett bra och affärsmässigt sätt.

Begrip-spelaren azl ville när vi ställde frågan inte kommentera det hela, men han kunde ändå bekräfta ryktet som säger att det är Tentpole och face som fått erbjudandet. Ett litet frågetecken får dock utfärdas för Tentpoles NiP-lust, eftersom han ju efter CPL Winter lämnade fnatic på grund av att laget reste för mycket.

Vilka spelare som sitter löst i NiP återstår ännu att se, så det är öppet fält för spekulationer att springa löst. De båda topplagen har tills vidare följande laguppställningar:
NiP
HeatoN
walle
miniw
Bullen
KF3

Begrip
Tentpole
face
JAEGARN
azl
threat
* Uppdatering 01:56: Vi har nu fått tag på Begrips manager individ som berättar att Tentpole för tillfället inte har något kontrakt med organisationen. NiP och Tentpole har också varit i kontakt med varandra tidigare.

– Eftersom NiP var intresserade av Tentpole innan men varken de eller han visste hur de ville göra gjorde vi så att Tentpole skrev på februari ut för att säkra SHG.
– Face är däremot under kontrakt till sista juli.

Hur är läget med face?
– Jag har fortfarande inte blivit kontaktad av NiP:s ledning men vi är öppna att släppa honom mot en övergångssumma.

Har du talat något med face och Tentpole om hur de ställer sig till erbjudandena?
– Ja och de är positiva till det än så länge. Men som sagt, inget är klart innan NiP:s ledning tar kontakt med oss.

För att summera är Tentpole alltså utan kontrakt och positivt inställd till erbjudandet från NiP, vilket torde innebära att sannolikheten att han dyker upp i NiP är hyfsat stor. face har kontrakt med Begrip över sommaren och NiP kommer att behöva lägga ut en övergångssumma om man vill få loss honom.

609 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 609 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..