×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LAN

Begrip vinner OptoLAN!

1
Finalen på OptoLAN är färdigspelad, och det var egentligen aldrig något snack om vilket som var det starkaste laget. Begrip dominerade matchen från början till slut och släppte aldrig riktigt in Playzone i leken. Då Begrip kom från winner bracket behövdes endast vinst på en karta, och turneringen var där med avgjord.
Final, Inferno

Begrip vs. Playzone – 16-8
Vi högg tag i face för en liten segerintervju;

Grattis! Var vinsten väntad?
Då vi lirat stabilt under hela turneringen så visste jag att vi hade en god chans. Vi visste att Playzone var ett av de bättre lagen på LAN:et och att vi var tvungna att spela bra för att vinna mot dem.

Är det något från denna turnering du kommer att minnas speciellt?
Framför allt är det lagets prestation och sammanhållning jag kommer att minnas. Men även vår matchkonflikt mot hippopotamus, då den tog ca. två timmar att lösa vilket inte var något vidare roligt att vänta på.

Vad tycker du om LANet i övrigt?
Det är kul att komma iväg på mindre LAN ibland. och detta är ett riktigt mysLAN. Det är en riktigt bra lokal, och allt bortsett från konflikterna var bra.

Shoutouts?
Jag vill tacka våra sponsorer för deras stöd, QPAD och Sennheiser, och speciellt vår manager individ som styrde upp detta LAN:et för oss. Sen vill jag också tacka Playzone för ett roligt LAN och en bra turnering, och att dom är määnZ.
Även hollie från Playzone hade en sak på hjärtat;

- face är mannen!
För mer turnerings- samt matchinformation rekommenderas ni att bege er vidare hit.

134 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 134 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..