×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SK plockar SpawN och RobbaN från NiP – vilden tillbaka

1
(Obs! Montage!)
SK offentliggjorde nyligen sitt hett efterlängtade nya lag, sedan allen och Snajdan blivit de enda spelarna kvar från 2006.

Ersätter utgående GoodFella och fisker gör inga mindre än två av NiP:s spelare – SpawN och RobbaN. De två hade tillsammans med NiP en otroligt framgångsrik sommar och höst.

Året avslutades dock med floppartade prestationer på WSVG-finalerna i New York och CPL Winter i Dallas. Trots det sade man strax innan jul att man inte hade några planer på att splittras, utan skulle hålla ihop.

Fyller den sista platsen i laget gör mycket överraskande lagets förre ingameledare – vilden – som tidigare offentliggjorts som en av spelarna som fått lämna laget.

– Jag är väldigt ivrig att verkligen köra 110% för 2007, som en individuell spelare och för laget. Med laget som vi har vet jag att vi kommer att gå långt!, sade vilden till SK:s webbsida.

SK har nu följande laguppställning inför 2007:
allen
Snajdan
vilden
SpawN
RobbaN
Vad som kommer att hända med NiP är oklart. Vi vet dock att fnatic saknar en femte spelare (nyhet), så risken för ytterligare avhopp från NiP finns. Värt att nämna är också att NiP har en spikad match mot Virtus.pro på torsdag, så man bör åtminstone ha presenterat en tillfällig laguppställning vid det laget. Självklart kommer Fragbite att söka kommentarer från de kvarvarande i NiP!

Vi kan redan nu utlova intervjuer med bds och Snajdan inom en timme!

520 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 520 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..