×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

fnatic åker till Indien med ny uppställning

1
Tidigare idag annonserade fnatic en PR-resa till Indien, där man bland annat kommer att besöka ett indiskt evenemang kallat National Gamebox Championship i New Delhi. Enligt informationen på fnatics webbsida skall det vara över 25 000 deltagare i turneringen, där fnatic kommer att spela någon slags uppvisningsmatch mot det vinnande laget. Matchen kommer förmodligen att spelas den 28 januari. Resan påbörjas dock redan den 25 samma månad.
Intressantare för svensk del är dock ett stycke lite längre ner i nyheten, där man från fnatics sida mer eller mindre avslöjar att en ersättare för Tentpole kommer att tas in. Följande finns att läsa i fnatics uttalande:
We will attend this event with a lineup which is different to last year's. More info soon!
Vi kan alltså förvänta oss att en ersättare för Tentpole kommer att annonseras ut inom kort. Huruvida det är ett permanent eller tillfälligt inhopp står inte att läsa, men det ter sig ganska uppenbart att spelaren förmodligen fortsätter att spela med laget även efter evenemanget.

Att någon mer spelare än Tentpole var påväg ut ur laget dementerades tidigare under veckan av f0rest i en nyhet här på Fragbite. Om detta fortfarande är aktuellt kan vi alltså anta att förändringen av laget endast involverar bytet som Tentpoles inaktivitet innebär.

Källa: fnatic

282 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 282 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..