×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Bråk om brasilianska CS-stjärnans kontrakt — kan avgöras i rätten

1
Den brasilianska organisationen vill inte att Marcelo "coldzera" David ska spela tävlingsmatcher för sitt nya lag.
Förra veckan presenterades den brasilianska stjärnan Marcelo "coldzera" David som ny spelare i Red Canids. Nu hävdar brassens tidigare lag Legacy att övergången inte är giltig då spelaren fortfarande har kontrakt med dem.

Det är den brasilianska nyhetssajten Dust2.br som kommit över uppgifter om att Legacy kontaktat turneringsarrangörer och uppmanat dem att inte tillåta coldzera att spela för Red Canids. I ett mejl påstår Legacy att coldzera har kontrakt med organisationen fram till december i år och att man är beredd att driva frågan i amerikansk domstol om parterna inte lyckas komma överens på egen hand.

Vidare skriver Legacy att organisationen meddelat speltillverkaren Valve om situationen och att man kommer att registrera coldzera som avbytare i framtida tävlingar för att förhindra honom att representera något annat lag.

coldzera värvades till Legacy i augusti förra året efter att organisationen tagit över 00Nations femma. I slutet av mars bänkades coldzera av organisationen och en månad senare meddelade spelaren själv att han inte längre var en del av organisationen.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Pressbild/Legacy
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..