×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance och Esportal skapar ny CS-tävling för stadslag

1
Det svenska laget teamar upp med Esportal för ett nytt CS-koncept.
Det svenska topplaget Alliance och spelplattformen Esportal går samman med spelbolaget Lucky Casino för att skapa en ny svensk tävling i Counter-Strike 2. Tävlingen, som fått namnet Stadskampen, har en unik twist på så vis att de deltagande lagen i huvudsak måste bestå av spelare som kommer från samma stad.

Kravet för att ställa upp i tävlingen är att minst tre spelare i laget antingen växt upp eller bor i samma stad och arrangören kommer att genomföra stickprover för att säkerställa att reglerna efterlevs.

Totalt kommer 8 lag att göra upp i tävlingens slutspel och 5 av dessa är redan spikade då spelare från Alliance samt Lilmix-spelaren Max "quix" Lindqvist fått en direktinbjudan att skapa lag från sina hemstäder.

Tävlingen har 50 000 kronor i prispotten och spelas helt och hållet online. Den första kvaltävlingen äger rum på måndag den 13 maj.

Städer som fått en inbjudan:
Göteborg — Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm
Stockholm — Simon "twist" Eliasson
Malmö — Niclas "PlesseN" Plessen och Robin "robiin" Sjögren
Mariestad — Arvid "avid" Åberg
Trollhättan — Max "quix" Lindqvist

Artikelbild: Pressbild/Esportal och Stephanie Lindgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..