×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

s1mple om sin comeback: "Jag antar att vi måste vänta på spelaruppehållet"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev väntar på spelaruppehållet.
Det har varit många turer kring Oleksandr "s1mple" Kostyliev och hans CS-comeback. Nu berättar 26-åringen själv när den kan komma att ske.

I en intervju med HLTV berättar han att planerna har ändrats efter att Natus Vincere vann Köpenhamns Major tidigare i år. Han väntar nu i stället på spelaruppehållet för att ta ett beslut.

— Allt beror på detaljer, på resultat. Som du kan se vann NAVI Majorn, så vissa planer har ändrats. Allt beror på vem som är redo att betala utköpsklausulen och vilka andra professionella spelare som kommer att finnas tillgängliga. Jag antar att vi måste vänta på spelaruppehållet, säger s1mple i intervjun.

Han berättar även att flera lag visat intresse men att dessa lag varken är tillräckligt bra eller har tillräckligt med pengar. Han vill hitta ett lag med ett bra system eller bygga ett system tillsammans med rätt spelare.

— Jag hade ungefär tre eller fyra inbjudningar till andra lag men... vissa lag är inte så bra, om jag ska vara ärlig. Vissa lag har inte tillräckligt med pengar. Så ja, allt beror på laget och femman bakom det, vet du? För jag vill ha ett system, och om det inte finns något system vill jag försöka bygga ett system, men med rätt personer.

— Jag letar bara efter starka spelare, om någon vill skapa ett lag eller vill skapa ett lag runt mig till exempel, eller runt någon annan. Jag vill bara se proffs som kommer att kunna lägga ner mycket arbete, som kommer att stanna på ett bootcamp i månader bara för att grinda och bli bättre.

Spelaruppehållet börjar 17 juni och sträcker sig till 14 juli. Och vart s1mples spelarkarrär fortsätter då återstår att se.

Artikelbild: PGL/Pressbild
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..