×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Experten kritisk till nya map-poolen: "Sämsta vi haft på flera år"

2
CS-profilen gillar inte Valves senaste ändringar.
Förra veckan släppte speltillverkaren Valve en större uppdatering till Counter-Strike 2. Genom släppet uppdaterade tillverkaren spelets aktiva map-pool och tog tillbaka den klassiska kartan Dust2 som ersatte Overpass.

En som inte gillar förändringen är den indiske CS-experten Sudhen "Bleh" Wahengbam. I en intervju med nyhetssajten Pley.gg berättar Bleh att han är mycket besviken över den nuvarande map-poolen som han kallar för "den sämsta vi haft på flera år".

— Dust2 har varit trött i åratal. Och även om jag hade hoppats på att Overpass skulle få en översyn ville jag hellre ha en förnyad Train eller kanske en helt ny karta som ersättare. Dust2 är bara inte rätt, säger Bleh och fortsätter:

— Kartan var redan extremt begränsad i vilka vägar och angreppsätt man kan ha som både T och CT. Den har redan spelats till döden och förutom de nya smoke-mekanikerna kommer vi inte att få se någonting nytt. Det kommer till 100 % att gillas av casual-spelare men det är regressivt ur tävlingssynpunkt.

Om Blehs analys stämmer får framtiden utvisa. De första stora internationella tävlingarna som kommer att använda den nya map-poolen är Betboom Dacha Belgrad och IEM Dallas som båda spelas i maj månad.
Fakta: Counter-Strike 2:s aktiva map-pool
Ancient, Anubis, Dust2, Inferno, Mirage, Nuke, Vertigo
Artikelbild: Stephanie Lindgren och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..