×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

NIP:s nya AWP-stjärna om flytten: "Bästa alternativet för mig"

1
Ninjas In Pyjamas 19-åriga nyförvärv hade erbjudanden från flera lag.
Det har nu gått några veckor sedan Artem "R1nkle" Moroz presenterades som Ninjas in Pyjamas nya AWP-spelare. Under tisdagen gör r1nkle LAN-debut för sitt nya lag då NIP möter Heroic i sin öppningsmatch av ESL Pro League.

I en intervju med den ukrainska nyhetssajten Players avslöjar r1nkle att han hade erbjudanden från andra lag än NIP men att valet av sin nästa klubbadress ändå var enkelt.

— Jag hade fem erbjudanden från andra lag. NIP var de som hörde av sig först och när jag hörde om det bestämde jag mig omedelbart att jag ville gå till NIP. Det var det bästa alternativet för mig, säger han.

— Vi pratade mycket med NIP och hade två-tre intervjuer. Efter det bestämde jag mig att ja, det blir NIP. Det var inte som att de skickade en inbjudan till min mejl som jag direkt tackade ja till. Men efter intervjun bestämde jag mig att detta är laget jag vill gå till.

Att NIP ännu inte värvat den femte och sista pusselbiten till lagets femma menar r1nkle inte påverkar lagets moral negativt. Däremot menar han att det är ett stort avbräck att Fredrik "REZ" Sterner missar Pro League på grund av sjukdom.

— Faktumet att REZ är sjuk och inte kommer att vara med på EPL är inte bra. Han är en av våra bästa spelare men vi kommer fortfarande att göra vårt bästa. Vi kommer att spela mer individuellt eftersom vi haft väldigt lite tid att träna med Kacper "xKacpersky" Gabara. Men det spelar ingen roll, vi spelar och har roligt tillsammans.

I intervjun berättar också r1nkle att lagets svenska nyförvärv Max "maxster" Jansson drar ett stort lass för att höja stämningen i laget — bland annat genom att sjunga för laget.

— Han hälsar att sjunga, han sjunger mycket och det är väldigt kul, säger han och fortsätter:

— Han sjunger inte under träningsmatcherna men innan träning och när det är en paus kan han sjunga.

NIP:s match mot Heroic är schemalagd att spelas klockan 16:30 på tisdagen.

Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..