×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Klart: Han blir isaks nya lagkamrat i Gamerlegion

1
19-åringen får chansen i den svenska stjärnans lag.
Den ungerska AWP-spelaren Henrich "sl3nd" Hevesi får fortsätta i Gamerlegion. Det bekräftar den tyskägda organisationen genom ett pressmeddelande.

19-årige sl3nd har spelat i laget under de senaste veckorna då han hoppat in som ersättare för dansken Frederik "acoR" Gyldstrand som förpassades till bänken i början av april. Även den estniske spelaren Andreas "aNdulOcO" Maasing, som imponerade i höstas under Svenska Cupen, har klivit in som provspelare i Gamerlegion som ersättare för Nicolas "Keoz" Dgus.

sl3nds första match som officiell spelare för Gamerlegion spelas under tisdagen då laget ställs mot ENCE Esports i öppningsmatchen av ESL Pro League.

Gamerlegion ställer nu upp med följande femma:
Isak "isak" Fahlén
Sebastian "volt" Malos
Janusz "Snax" Pogorzelski
Henrich "sl3nd" Hevesi
Andreas "aNdulOcO" Maasing (trial)


Artikelbild: Pressbild/Gamerlegion och Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..