×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers till CCT-slutspel — vann med kniven mot strupen

1
Jesper "JW" Wecksell ledde sina mannar till Eyeballers första internationella slutspel för säsongen.
Sedan Eyeballers åkt ut ur kvalet till Majorn i Köpenhamn har laget haft lite av en uppförsbacke. Femman, som under fjolåret var Sveriges i särklass mest framgångsrika, har haft svårt att gå vidare i kval och heller inte kommit långt i de internationella onlinetävlingar de ställt upp i.

Nu kan formsvackan vara på väg bort. Laget säkrade nämligen säsongens första slutspelsplats för säsongen när man med nöd och näppe lyckades säkra avancemang i CCT European Series. Laget besegrade Jonatan "Devilwalk" Lundbergs lag Guild Eagles med 2-1 i den femte och direkt avgörande swiss-gruppspelsomgången och knep därmed den sista slutspelsplatsen i tävlingen.

Eyeballers
Golden, JW, Sapec, Peppzor, HEAP

Europa Guild Eagles
juanflatroo, rigoN, gxx-, sinnopsyy, SENER1

Eyeballers spelande lagägare Jesper "JW" Wecksell visade vägen i segern och toppade scoreboarden på de både Ancient och Inferno. Den svenska legendaren avslutade matchserien med totalt 62 kills och en imponerande HLTV-rating på 1.38.

Sedan tidigare har svenskarna Hampus "hampus" Poser (Bleed Esports) samt Linus "LNZ" Holtäng och Simon "Yxngstxr" Bojie (Sangal Esports) säkrat en plats i slutspelet. Även Sveriges just nu högst rankade lag Metizport och Fnatic-svensken Freddy "KRiMZ" Johansson kommer att delta i slutspelet då både Metizport och Fnatic fått en direktinbjudan dit.

Slutspelet, som inleds med åttondelsfinaler, kommer att avgöras under veckan. De deltagande lagen tävlar om 50 000 dollar (~547 000 kronor) i prispengar.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..