×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gruppsuccé för Alliance — säkrar plats i Elisa-slutspel

1
Niclas "PlesseN" Plessen och Arvid "avid" Åberg levererade när Alliance säkrade slutspelsplats.
Det svenska topplaget Alliance har säkrat en plats i slutspelet av onlinetävlingen Elisa Invitational. Under måndagen besegrade svenskarna det brittiska laget Team Endpoint med 2-0 i kartor och tog därmed sin tredje seger i tävlingens swiss-gruppspel.

Alliance
robiin, b0denmaster, PlesseN, avid, twist

Team Endpoint
AZUWU, cej0t, Surreal, CRUC1AL, MiGHTYMAX

Alliance-duon Arvid "avid" Åberg och Niclas "PlesseN" Plessen var lagets bästa spelare i segern och turades om att toppa scoreboarden på de två kartorna. avid var överst på Ancient (13-7) med 16 kills medan PlesseN var dödligast på Vertigo (13-11) med sina 19 frallor.

Segern innebär att Alliance blir de första svenska deltagarna att ta plats i Elisa Invitational-slutspelet. Det helsvenska laget Eyeballers har en vinst och två förluster efter tre spelade swiss-omgångar och måste vinna två raka matcher för att ta sig till slutspel. Även Hampus "hampus" Poser och hans lag Bleed Esports deltar i tävlingen och har två vinster och en förlust efter tre spelade omgångar.

Både Eyeballers och hampus spelar sina matcher i den fjärde swiss-omgången under tisdagen.

Bleed Esports vs Permitta
Eyeballers vs HAVU

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Esportal/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..