×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

m0NESY dementerar ryktena: "Ska inte lämna G2"

1
Världsstjärnan är inte på väg bort från G2 Esports.
Efter att Virtus.pro värvat Denis "electronic" Sharipov från Cloud9 har spekulationerna om vem som ska ersätta spelaren gått varma. En av spelarna som nämnts som ett alternativ för C9 är G2 Esports superstjärna Ilya "m0NESY-" Osipov.

Nu väljer m0NESY att gå ut och dementera ryktena om att han skulle vara på väg att lämna G2. Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews ska m0NESY under en sändning på Twitch gjort det klart att han inte är på väg bort från G2.

— Nej, jag lämnar inte laget. Jag ska inte någonstans än, sade m0NESY under sändningen enligt sajten.

Redan innan electronics övergång från Cloud9 skedde har det i ryska medier cirkulerat uppgifter om att m0NESY skulle vara ett alternativ för laget eftersom C9 saknar en dedikerad AWP-spelare. Ryktena späddes på ytterligare för ett par veckor sedan när m0NESYs tidigare lagkamrat Eugene "Aunkere" Karyat uttalat att han diskuterat frågan med G2-stjärnan.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..