×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Skaparen av Cache anordnar tävling för kartskapare i CS2

1
Tävlingen har en prispott på över 150 000 kronor.
Cache-skaparen Shawn "FMPONE" Snelling och hans community Mapcore anordnar en ny tävling för kartskapare tillsammans med spelplattformen Faceit, rapporterar CS-sajten HLTV. Tävlingen går ut på att skapa en ny karta till Counter-Strike 2 och har en prispott på imponerande 15 000 dollar (~160 000 kronor).

År 2019 arrangerade Mapcore en liknande tävling där det vinnande bidraget var Anubis som senare köptes av Valve och numera är en del av den aktiva map-poolen.

Tävlingen kommer att pågå under hela året och vinnaren kommer att utses med hjälp av en jury bestående av flera kända CS-profiler som Anders "⁠Anders⁠" Blume, Mohan "⁠launders⁠" Govindasamy och James "⁠BARDOLPH⁠" Bardolph.


Artikelbild: FMPONE/X

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..