×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen: "För guds skull, ta inte tillbaka Cobble"

1
Cobblestone — bra eller anus?
Den eviga diskussionen om vilka kartor som borde finnas med i Counter-Strikes map-pool har ökat i intensitet under de senaste veckorna. En av kartorna som dykt upp i diskussionen är Cobblestone — en karta som ersattes år 2019 efter att spelare kritiserat den under en längre tid.

Någon som absolut inte vill se en comeback för Cobblestone är den brittiska CS-profilen Neo "Ne0kai" Caine. I ett inlägg på X skriver Ne0kai att han absolut inte vill se kartan spelas professionellt och att kartan har "den sjukaste nostalgia-biasen".

"SNÄLLA, för Guds skull ta inte tillbaka Cobble och sluta föreslå det. Den kartan har den sjukaste nostalgia-biasen. Den var tråkig att titta på och ännu sämre att spela", skriver Ne0kai och fortsätter:

"Var det ingen av er som såg den nya A-siten!? Bokstavligen ingenstans att ta skydd, omöjligt att planta säkert. B-simulator smh".


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Ne0kai/X
Videokälla:

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..