×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

23-åringen får fortsätta i hampus femma — skriver kontrakt med Bleed

1
Den svenska stjärnan Hampus "hampus" Posers femma är nu komplett.
Hampus "hampus" Posers Bleed Esports har skrivit kontrakt med den serbiske spelaren Vladan "VLDN" Radevic. Det meddelade laget under onsdagseftermiddagen genom inlägg i sociala medier.

De senaste veckorna har 23-åringen spelat tillsammans med Bleed på en trial-period som fallit väl ut med nio vinster på tolv spelade matcher. Laget kom bland annat tvåa i onlineturneringen RES European Series i början av mars när VLDN spelade i laget.

VLDN kommer senast från en kort sejour i 00Nation som han fick lämna i samband med att organisationen bröt med hela sitt CS-lag. Innan dess spelade han flera år i den serbiska organisationen iNation som han lyckades vinna ett par online-tävlingar med. Hans största bedrift är dock en delad tredjeplats i CS Asia Championship förra året då han agerade stand-in för Paweł "dycha" Dycha i ENCE Esports.

Bleed Esports är nu:
Hampus "hampus" Poser
Cvetelin "CeRq" Dimitrov
Josef "faveN" Baumann
Cai "CYPHER" Watson
Vladan "VLDN" Radevic

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Bleed
Videokälla: RES/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..