×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Så räddade Neymar SK Gaming år 2017

1
Fotbollsstjärnan bryr sig enormt mycket om brasiliansk Counter-Strike.
Podcasten Flow Games gästades nyligen av den före detta SK Gaming-stjärnan Epitácio "TACO" de Melo. Under samtalet berättade TACO hur en motivationsvideo fick laget att hålla ihop när de 2017 hade stora interna konflikter.

TACO berättar att de nådde en punkt där Fernando "fer" Alvarenga och Marcelo "coldzera" David inte ville spela med varandra längre och till och med satt långt ifrån varandra när laget flög. TACO och Gabriel "FalleN" Toledo försökte få coldzera och fer att prata igen, men utan resultat.

När tränare och organisation fick nys om situationen bad de kändisar att spela in motivationsvideos, bland annat av världsstjärnan Neymar, där man bad laget att hålla ihop. Något som verkar ha fungerat.

Det otroliga med historien ovan är att laget vann hela 8 turneringar 2017 och låg etta på världsrankingen.


Artikelbild: Neymar/Instagram
Videokälla: Neymar/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..