×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIRee i xPerience.se?

1
Efter att Snajdan nyligen lämnat xPerience.se så uppstod det så klart en del diskussioner om huruvida xP.se kommer att kunna ställa upp i EuroCup-kvalmatchen mot level imorgon (lördag). Dock meddelar de nu att NIRee från Schroet Kommando kommer att spela som inhoppare i Snajdans ställe. Det innebär att matchen med största sannolikhet kommer att spelas trots allt.
Hursomhelst har NIRee ännu inte anslutit sig till xP.se utan är enbart inhoppare för matchen mot level. Vi talade lite kort med xPerience.ses klanledare mezzo om saken.


mezzo (xPerience.se)




Hur kommer det sig att NIRee kommer att spela med er mot level?



Vi känner NIRee lite från början då han spelade med oss som inhoppare under två matcher i Cybercup, så han är en av väldigt få som kan lite om vår spelstil. Dessutom kunde han komma till Göteborg och spela från GameOnline med oss på så kort notis.



Är detta bara en tillfällig lösning? Finns det någon chans att NIRee kommer att spela med er även i framtiden?



Detta är bara en tillfällig lösning, vi ville inte ge upp på Eurocup så snabbt. Vi känner till för lite om varandra för att sia om framtiden, jag vet inte hur djupt rotad han är i SK heller om jag ska vara helt ärlig.



Vad säger du om era chanser i matchen mot level? Vad vet du om motståndet?



Det är väldigt svårt att säga, vi vet att vi har en stor potential och eftersom vi ska spendera kvällen ihop och få ihop lagspelet så kan allt hända. Level är duktiga killar, om inte Danmarks bästa lag. Sedan de rekryterade Cozmoz och Vicon är de definitivt ett hot mot absoluta toppen.



Kommer ni att spela ihop er ordentligt med NIRee på de aktuella banorna eller kommer erat spel imorgon att bli mer av ett "hafsverk"?



Vi kommer att spela efter bästa förmåga, nu ikväll ska vi pracca ett par timmar och gå igenom allt på de aktuella banorna så det kommer inte vara så slarvigt ändå.



Då får jag önska er lycka till i EC-matchen imorgon och tacka dig för din tid. Säg vad du vill.



Tack själv. Jag kan väl passa på att smöra lite för GameOnline som låter oss spela där.

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..