×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

West Coast bildas

1
De fyra före detta A-W-P-medlemmarna alvin, bevah, Rwa, XenZor har nu bildat en ny klan tillsammans med Calippo (Inferno-Online). Klanen bär namnet West Coast och är sponsrade av ett internetcafè i Halmstad med samma namn.
Jag gjorde en kort intervju med Rwa för att ta reda på mer.

Kan du berätta lite om West Coast?



Namnet kommer från ett internetcafé i Halmstad, som vi sammarbetar med nu. Spelarna är jag(Rwa), bevah, alvin, Calippo och XenZor. Vi bildades officiellt idag, men har spelat ihop väldigt länge, det är tex samma lag som kom 2:a på rz som "Nostras gossar".



Vad kommer West Coast internetcafé att sponsra er med?



Vi kommer få vara där och bootcampa, dom betalar resor osv inom Sverige, till LAN och sånt, även inträde, men vi jobbar fortf. på kontraktet, men det är så det ser ut nu. Vi startade officiellt nu efterssom vi var sugna på att spela officiellt och börja bygga på namnet.



Har ni redan satt upp några mål (delta i LANs, CPL etc)?



Ja CPL, och även lan i sverige, CPL Paris blir dock svårt, efterssom xenz inte fyller 17 förrens i april :) Men vi ska försöka komma iväg på CPL Danmark.



Tackar ödmjukast för intervjun. Är det något du vill tillägga?



njah jag vet inte, #westcoast ... som lite bögreklam :D

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..