×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

caYa mot Almost Famous *

1
Ikväll möttes come as You are och Almost Famous (de utan makedonisk division) i en kamp på den svenska Clanbase-stegen. Det hela slutade inte särskilt överraskande 34-14 till caYa, som nu befinner sig på andra plats på stegen. Almost Famous ligger nu på tolfte plats cirka 200 poäng ifrån toppstriden. Vi talade lite kort med hsv från caYa om matchen.
* caYa kommer att spela mot n0ll tp klockan 2:00 i natt, matchen hittar ni här.


Hade ni några speciella förväntningar inför matchen? Blev resultatet som ni förväntat er?



Vi förväntar oss alltid att vinna och vi hade väl tänkt göra det med rätt god marginal också. Vi har spelat bra de senaste dagarna här, så ja, resultatet var väl ungefär som vi förväntat oss.



Berätta kort om matchen och dess höjdpunkter.



Vi tog en rätt stor ledning direkt. Som T på cbble tror jag det blev 10-2. Totalt 19-5 på cbble och det kändes väl mer eller mindre avgjort i det läget. Höjdpunkterna var väl alla gånger hyper dog mot ecos utan att fragga någon - "en av dom är skadad som fan" osv :) Dust2 blev 15-9, var väl inte helt seriöst spel där från något av lagen direkt.



Var det någon/några spelare som utmärkte sig positivt eller negativt?



I vårt lag var det väl rätt stabilt överlag. Tänkte inte så mycket på famous individuellt faktiskt. Du får fråga dem om det :D



Ni är nu rankade tvåa på Clanbase. Planerar ni att utmana PlayIT och ta förstaplatsen nu?



Självklart, vi ska försöka boka någon dag med dom snarast möjligt. Tre av oss åker dock iväg till Nordiclan, Växjö, imorgon så det blir väl först efter det någon gång nästa vecka.



Tack för din tid och lycka till mot PlayIT. Något du vill lägga till?



Tack, och ja, jag vill lägga till något. Vi tycker att det är förbannat fånigt med alla klaner som tycker dom är roliga och lägger till något inside-skämt i slutet av sina intervjuer i stil med "ja.. pelle är mest lol.. olle är mest olle" och sånt. SÅ NU VET NI DET JAG VILLE BARA TILLÄGGA DET.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..