×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Nytt lag i Razzia

1
För ett tag sedan lämnade alla spelarna i Razzia, förutom toXXy och ZoDiaC, för att bilda klanen artifact. Nu är klanen åter uppe och redo att slåss med ny ledare och ett helt nytt lag. Vi pratade med nya klanledaren faken om vad som föranlett detta och hur framtiden planeras.
Vad har hänt i Razzia sedan hela laget förutom ZoDiaC och toXXy lämnade?



Jag är inte helt insatt i vad som skedde med de gamla medlemmarna i Razzia nu senast, dom har ju haft lite problem med att hålla en lineup helt fast den senaste tiden, men det ska vi ändra på nu är det tänkt. De gamla medlemmarna leftade och startade upp en egen klan vid namn #artifact.



Jag var på RZ i Skövde nu i mellandagarna och när jag kom hem så fick jag kontakt med toXXy i Razzia som berättade för mej hur läget var och så, efter en stunds diskussion, så antog jag mig "jobbet" att få Razzia till en flytande båt som inte sjunker, så vi la upp en plan helt enkelt och jag antog mej att leta 5 friska spelare som var sugna på detta, medan toXXy fick lite andra uppgifter. Sagt och gjort - nu är vi här :)



Vad kommer du personligen att ha för uppgift i klanen?



Kommer väl att bli som för alla andra CL:s. Att se till att allt funkar som det ska va en ledande röst samt höja moralen och spraya lite mer än dom andra på matcherna :)



Vilka är de nya medlemmarna?



Det nya laget ser ut som följande: faken, tootzi, elay, xeef och xcited, men vi söker för närvarande en eller två nya spelare, vi jobbar på det.



Har ni några spelare påtänkta för de lediga platserna eller letar ni fortfarande?



Vi har våra tankar och funderingar, men inget är klart och i vissa fall har vi inte ens tagit kontakt. Vi letar fortfarande, ja.



Hur kommer det sig att det blev just spelarna som det blev? Hur kom de i kontakt med Razzia?



Eftersom jag fick fria händer av toXXy så kunde jag bestämma lite som jag ville vilka spelare som skulle passa in och så, så dom kom ju aldrig direkt i kontakt med Razzia utan allt skedde genom mig. Jag kan tillägga att jag är mycket nöjd med hur det ser ut just nu.



Berätta kort om medlemmarna, inklusive deras uppgifter, styrkor och eventuella svagheter.



  • Först ut är tootzi - vad ska man säga? Riktigt rolig person som verkligen höjer stämningen i laget. Inget slår hans underbara engelska. Minns speciellt en pcw vi spelade och han kläcker en klockren kommentar på svengelska ("he is in the grop") :) Men förutom att höja lagmoralen så har han STOR rutin i sitt spelande och tar vilket lag som helst själv med awp, ungefär.
  • xcited: Han är våran dansk. En av få som jag kallar "madskilled" han kan verkligen göra dom mest underliga sakerna i helt hopplösa situationer, helt underbart att ha en sådan kille vid sin sida.
  • xeef: Före detta Razzia-medlem, som INTE är sur utan en väldigt glad pojke. Visar stor beslutsamhet när han spelar och fraggar alltid mycket. En sådan som xeef behövs i varje lag.
  • elay: Han är våran taliban *ler*. Han påstår sig vara madskilled med en riktigt dator, fast ingen tror honom ;) Men han har dock övertygat mig med sitt spel och det går bara inte låta honom vara utanför laget. Skön kille på alla sätt och ordentligt skillad. Dock så ska han ALDRIG spela när han äter gurka då vet vi alla vad som händer ;)



Hur ser Razzias målsättning ut nu? Är det professionell satsning mot CPL eller skojklan som gäller?



Först och främst ska vi spela en cup som anordnas av cs.nu nu i januari. Sedan efter det får vi se. Det blir väl en blandning av en stor satsning och skoj. För att nå långt måste du ha riktigt skoj - det är en mix. Vi hoppas att vi kan nå den mixen och komma riktigt långt.



Har ni någon manager eller sponsorer på gång?



Ja, vi har manager kan man säga. Dom gamla medlemmarna ur Razzia som är kvar kommer att stötta oss och hjälpa oss på alla sätt dom kan. Vi söker just nu givetvis sponsor, men för att få sponsor måste man också ge, inte bara ta. Vi har nyss ordnat serversponsor, vilket vi tackar hjärligt för :)



Så de gamla medlemmarna kommer inte att spela något med laget?



Dom kommer i första hand inte att spela med oss, det stämmer. Men dom kommer fortfarande att vara medlemmar i Razzia, och då även vara inhoppare om det skulle saknas folk.



Tack så mycket, ordet är fritt.



Då får jag tacka dig för intervjuen och hoppas att vi ses i framtiden #RAZZIA :)

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..