×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stor intervju med strey från Begrip

1
Begrip har nyligen kommit hem från Rendezvous-lan i Skövde där de slutade tvåa efter en tapper insats mot Frontline[EYE] i finalen. Begrip överraskade dock många då de inte synts till särskilt mycket den senaste tiden. Viktigaste vinsten i turneringen kan nog ha varit när de slog gamla Begrip.gbg (nu de.nVidia) med 16-13.
Deras väg till final såg ut så här:

First round:
vs DampDeluxe 16 - 0 ( de_aztec )
vs randomNoobs 16 - 3 ( de_inferno )
vs Online 16 - 13 ( de_nuke )
vs EYEBALLERS 16 - 8 ( de_dust2)

Second round:
vs Caffice 16 - 12 ( de_cbble )
vs de.Nvidia 16-13 ( de_train )
vs EYEBALLERS 11 - 16 ( de_nuke )
vs Online 16 - 14 ( de_inferno )

Final vs EYEBALLERS 10 - 16 ( de_dust2 )

Intervjun finner ni om ni klickar på "Till intervjun".



Begrip ! strey

Hej Strey! Ni presterade mycket bra nu i helgen på Rendezvous, vad är hemligheten? Hur förberedde ni er?

Ja, vi är helt klart nöjda med vår insats på Rendezvous. Vi har tränat en hel del, offrat mycket tid med vänner och flickvänner för att kunna prestera på ett vis vi kan känna oss nöjda med. Någon hemlighet har vi inte direkt, men vi är alla målmedvetna och nöjer oss inte med att ligga i botten och kraffsa efter resterna. Vi har även suttit i Karlskrona och tränat ihop oss som lag under ledning av vår ryska boss Vassili ( indi ).

Vad hade ni för förväntningar inför RZ?

Personligen hade jag förväntat mig att vi skulle vinna eller i alla fall spela finalen. Att gå ut med annan inställning fungerar inte för mig. De andra var lite mindre optimistiska och hoppades att hamna bland de fem bästa lagen.
Förutom turneringen förväntade vi oss även att ha jävligt kul ihop, träffa alla man tjaffsat med över Internet och se Nostras mage i verkligheten.

Ni förlorade i finalen mot Frontline[EYE], beskriv matchen! Hade strömavbrottet någon inverkan på resultatet?

Vi gick ut med inställningen att vi skulle ta dom på de_dust2 genom att bara spela vårt spel och sen använda lite överaskningstaktiker ala Individ för att kamma hem de_nuke. Som CT spelade vi på riktigt bra, aimet satt, hade koll på deras ekonomi och tog inga överdrivna risker. Vid ställning 7-6 till oss som CT gick en propp och efter säkerligen 30 minuters diskuterande kom vi fram till en lösning. Vi tog en av de två resterande rundorna och slutresultatet som CT på de_dust2 var 8-7 till oss vilket vi var jävligt nöjda med. Servern startades om och vi började spela Terrorister. Pistolrundan förlorade vi på grund av riktigt fint spel av EYE. Körde en sparrunda och sen köpte vi och hoppades på att våra taktiker skulle stämma som de gjort sist vi mötte EYE. Så var inte fallet, de spelade aggresivt i mitten och vi fick stora problem med att stoppa dom, slutresultatet blev 16-10 till EYEs favör. Måste säga att strömmen nog inte påverkade alls utan EYE spelade rent ut sagt äckligt bra som CT.

Hur kändes det att slå de.Nvidia (gamla Begrip.gbg) i Winnerbracket-semin? Var ni nervösa inför matchen?

Hehe, det var en rolig match, mycket som stod på spel. Dels för att de satt i samma rum som oss och tvingade ut oss, dels för att de är en gammal sektion och dels för att vi var tvungna att vinna.

Vi var inte speciellt nervösa inför matchen, kände att vi hade bra koll på de_train och visste att vi hade ett par kort som IsKalls AK47a i bakfickan om det skulle bli svettigt.

Hur var RZ i övrigt? Motståndet i turneringen, miljön, lokalen osv.

Personligen är jag jävligt nöjd med RZ. Motståndet i turneringen var precis det vi behövde för att fortsätta utvecklas som lag, tror bara vi spelade två ojämna matcher under hela turneringen. Vi satt i ett eget rum med de.nVidia så miljön var lugn och bra under matcher, förutom när Sydow ville smaka på LAN-brottning. Jag tyckte inte riktigt om att det var så uppdelat, kändes som ett bootcamp istället för ett LAN då alla hade egna rum men överlag var RZ ett riktigt bra LAN, knappt några fördröjningar i turneringen, knappt några problem förutom strömmen då och bara trevligt folk ( förutom Sydow )


Nog om RZ. SEL Div 1 startar ju om ett tag, är det något för Begrip?

Vi håller just nu på att förhandla med ett café beläget i Karlskrona, om allt går som vi vill kommer vi spela i Division 1 till hösten.

Hur ser era planer ut för framöver och till hösten?

Just nu är det paus i någon vecka för att vila ut sig och för Enben att BORRA allt han kan se. Efter det har vi inplanerat att delta i CyberXGaming-kvalet på Nine Café i Stockholm i Oktober( rätta gärna om jag har fel månad :) efter det har vi CPL Danmark.

CPL Danmark säger du, hur ser ni emot det? Vad kommer ni ha för mål där?

Vi har bra med tid på oss att lyssna på Indis gnäll och öva upp lagspelet tills CPL Danmark så vi siktar på att placera oss inom toppskiktet.

Har ni ett stabilt Blekingelag nu eller kommer vi få se förändringar?

Vi kommer alltid ha ett Blekingelag. Allt annat känns avlägset när man ser på hur kul man kan ha ihop om man bara träffas. Så nej, vi kommer nog inte göra några förändringar. I så fall skulle det vara att byta ut Öyvert mot en nyare modell. Öyvert är då Sailors son, ett handledskydd som även kan användas till diverse sexuella lekar.


Nu kommer fem snabba frågor. RZ eller Begrip-bootcamp?

Begrip-bootcamp med Lindh.

Vilket ser du mest fram emot, HL2 eller Condition Zero?

Inget av dom, förstör bara. Jag gillar inte fps-spel förutom Counter-Strike så jag hoppas att skiten aldrig släpps:)

Old-school eller New-school?

Old-school för att få träffa Commie och se [E] Kuros skjuta huvudskott.
New-shool för att få lira med killar som sailor, enben och gänget. Jag brukar aldrig tänka på betor direkt, CS är alltid fyllt med buggar, vilken version man än spelar. Det var roligare förr, helt klart. Men, när man ser hur allt växer som SEL och så vidare så kan man inte göra annat än att le åt framtiden.

Är CS en sport?

Nej, men utövarna kan nog ses som utövare av en sport. Jag menar, vi tränar, har tävlingar, tar emot priser och så vidare. Fast sport är (för mig) något mer seriöst än vad Counter-Strike är i dagens läge.

Spela eller sola under sommaren?

Sola om det ingår en annan aktivitet såsom basket och liknande. Jag avskyr att inte sysselsätta mig själv, en dag i solen utan aktiviteter är för mig en dag utan innehåll. Så, datorspel om jag inte blir utbjuden på en aktivitet.

Några sista ord?

Jag vill tacka mina fans och Jesus för deras stöd. Nej men allvarligt så vill väl tacka PeeWee för att han fixat lokal vi kan träna i, Indi för att han styr upp en jävla massa och är en stabil gubbe trots att han inte haft sex sen 89 och Axana för att hon inte lämnar mig för någon snygg hockeykille.

Då vill jag och Fragbite tacka för en skön intervju och samtidigt önska er all lycka på framtida events!

Tack detsamma, peace love and Öyvert.

Begrip hittar ni lättast i #begrip eller på deras hemsida!

50 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 50 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..